Accessories
Ga naar de inhoud

Actueel

Wat gebeurt er
Actualiteiten
Mei 2020

Door het vertrek van de heer van Dam heeft het Vriendenbestuur weer een vacature. Mocht u interesse hebben neem dan contact met ons op.

16 april 2020

Het is natuurlijk ontzettend jammer dat de Hortus haar deuren heeft moeten sluiten vanwege de beperkende maatregelen die genomen moesten worden om het Corona virus te bestrijden.
Maar we hebben goed nieuws:
Het bestuur van de Stichting Behoud Groene Hortus heeft in overleg met het bestuur van de Vrienden van de Hortus besloten dat Vrienden van de Hortus, de Hortus kunnen bezoeken op afspraak. Het gaat om een beperkt aantal Vrienden per bezoekdag, die gespreid in de tijd binnen twee tijdvakken van een uur worden toegelaten tot de Hortus. Uiteraard kunt u op uw gemak rondlopen en hoeft u niet binnen diezelfde tijd weer naar buiten.
De regeling geldt voor de Vrienden die hun bijdrage betaald hebben.

Het protocol voor deze bezoekregeling heeft de goedkeuring van de gemeente Groningen. Vooralsnog is een bezoek alleen mogelijk op de woensdagen en in het weekend. Het is van essentieel belang dat u zich bij een bezoek aan de Hortus strikt houdt aan de 1,5 m afstandsregel. Via dit formulier kunt u zich aanmelden. Vrienden kunnen alleen toegelaten worden als ze op de afgesproken tijd en dag komen.

Tenslotte dit: de ontworpen bezoekregeling kan aangepast worden vanwege niet voorziene ontwikkelingen of voorschriften van de overheid. De actuele status maken wij bekend op de websites van de Hortus en de Vrienden.

Voorjaar 2020

Door de Corona problematiek is de Hortus helaas gesloten voor alle activiteiten en slechts te bezoeken op afspraak.
Om dezelfde reden is de algemene ledenvergadering verschoven naar 19 september.


Zie de agenda op de website van de Hortus voor meer activiteiten.

Hortus nieuwsbrief

De Hortus heeft een e-mail nieuwsbrief waar u zich op kunt abonneren. Zie de website van de Hortus.


Copyright 2012 t/m 2020 Vriendenvereniging Hortus Haren
Terug naar de inhoud